main image
گارانتی عودت کالا تا ۷ روز بدون هیچ قید و شرط
زمان ارسال: 3 روز کاری دیگر

گردنبند دخترانه روکش طلا طرح لابیرنت GN2058

دستبند زنانه روکش طلا طرح لابیرنت، با طراحی هنری و استفاده از طلا 24 عیار، یک گزینه بی‌نظیر و خاص برای هدیه و زیبایی است. این زیورآلات اصیل و ماندگار، نمادی از ارزش، اصالت و زیبایی می‌باشد و به شخصیت و استایل شما افزایش می‌دهد. بسته‌بندی کادویی و زیبای آن نیز آن را به یک هدیه یادگار و خاص تبدیل کرده است.

انتخاب محصول
انتخاب بسته بندی
مبلغ نهایی
0 تومان
افزودن به سبد خرید

مقدمه:

زیبایی و جذابیت یک زیورآلات نه تنها در طلا و گوهرهایی که در آن به کار رفته است نهفته است، بلکه در طراحی و هنری که در ساخت آن به کار رفته، نهفته است. دستبند روکش طلا طرح لابیرنت، محصولی است که با دقت و ظرافت بالا و با استفاده از ورق طلای 24 عیار ساخته شده است. این دستبند نه تنها یک زیورآلات زیبا و جذاب است، بلکه تلفیقی از هنر و ابداع در طراحی زیورآلات محسوب می‌شود. طرح لابیرنت یا ماز، که به معنی پیچ در پیچ می‌باشد، در طراحی این دستبند به گونه‌ای استفاده شده که خاصیت سحرانگیز و متفاوتی به آن بخشیده است. این طرح موجب شده تا دستبند یک ظاهر منحصر به فرد و جذاب داشته باشد که در میان زیورآلات دیگر برجسته و متمایز باشد. همچنین با توجه به طراحی ویژه و خلاقانه، این دستبند می‌تواند گزینه‌ای مناسب به عنوان هدیه باشد و لحظات خاص و یادگاری را برای دیگران زنده کند. در این مقاله قصد داریم تا شما را با ویژگی‌ها، مزایا و خصوصیات منحصر به فرد دستبند روکش طلا طرح لابیرنت آشنا کنیم و به بررسی دقیق‌تری در مورد این اثر هنری بپردازیم.

درباره طرح لابیرنت: تاثیر طرح لابیرنت در زیبایی و ظاهر دستبند

طرح لابیرنت یا همان ماز، یکی از طرح‌های هنری است که از دیرباز در طراحی زیورآلات، فرش، لباس و حتی معماری به کار رفته است. این طرح با الهام از پیچ و خم و توالی‌های طبیعت به وجود آمده و در طراحی دستبند روکش طلا طرح لابیرنت نیز جایگاه ویژه‌ای دارد. طرح لابیرنت در این دستبند به گونه‌ای استفاده شده که زیبایی، جذابیت و اصالت را به همراه دارد و موجب می‌شود تا نگاه‌ها را به خود جلب کند. طرح لابیرنت در این دستبند، مثل یک سفر معنوی و هنری است که هنگام نگاه به آن، افراد را از واقعیت به دنیایی از تخیل و خلاقیت هدایت می‌کند.

طول گردنبند: 55-43 سانتیمتر قابلیت ریگلاژ دارد
قطر مدال گردنبند: 2.5 سانتیمتر
قطر مدال دستبند: 2 سانتیمتر
طول دستبند: 18-24 سانتیمتر قابلیت ریگلاژ دارد
قطر گوشواره: 2 سانتیمتر
قطرانگشتر: 2 سانتیمتر
سایزانگشتر: free
نوع سنگ: اونیکس
دسته بندی: زیورآلات - فانتزی
نظرات کاربران
افزودن دیدگاه

لطفا برای نظر دادن راجع به محصول فوق وارد پنل کاربری خود شوید.

محصولات مشابه

گردنبند دخترانه روکش طلا طرح شبدر شانس TZ06
دستبند:
گردنبند:
انگشتر:
گوشواره:
گردنبند دخترانه روکش طلا طرح لابیرنت GN2058
دستبند:
گردنبند:
انگشتر:
گوشواره:
انگشتر روکش طلا سری ونوس نماد ماه تولد تیر GSR04
دستبند:
گردنبند:
انگشتر:
گوشواره: