main image
گارانتی عودت کالا تا ۷ روز بدون هیچ قید و شرط
زمان ارسال:
این محصول در انبار مارک گلد موجود است ارسال :
دستبند
گوشواره

3 روز کاری دیگر

گردنبند دخترانه طلا کوب طرح پارمیس GN2052

5
امتیاز 2 خریدار

کشف زیبایی بی‌نظیر و معنادار با زیورآلات طرح پارمیس؛ ترکیبی استثنایی از هنر دست و فناوری مدرن. از گردنبندهای طلاکوب با سنگ‌های اوناکیت و عقیق خزه‌ای لذت ببرید، همراه با گارانتی اصالت و خدمات پس از فروش مارک گلد. انتخابی ایده‌آل برای هدایای به‌یادماندنی و افزودن جلوه‌ای خاص به استایل روزانه شما.

انتخاب محصول
انتخاب بسته بندی
مبلغ نهایی
0 تومان
افزودن به سبد خرید

مقدمه:

در دنیای پر زرق و برق امروزی، انتخاب زیورآلاتی که هم زیبایی خاصی به شما ببخشد و هم منحصر به فرد باشد، چالش برانگیز است. گردنبند طلاکوب طرح پارمیس، با الهام از ترکیب هنر و صنعت، نه تنها یک انتخاب شیک و مدرن است، بلکه قطعه‌ای است که داستانی برای گفتن دارد. این گردنبند که با استفاده از بهترین مواد و طراحی‌های خلاقانه ساخته شده، بیش از یک زیورآلات ساده است؛ نمادی از شجاعت و اعتماد به نفس است که هر بار با پوشیدن آن، شما را به یاد قدرت درونی خود می‌اندازد. با ما همراه باشید تا در این مقاله، علاوه بر آشنایی با ویژگی‌های منحصر به فرد این گردنبند طلاکوب، راه‌هایی برای انتخاب و استفاده از زیورآلاتی که شخصیت و سلیقه شما را منعکس می‌کند، کشف کنیم.

نوآوری در زیبایی: تلفیق هنر و صنعت در ساخت زیورآلات طرح پارمیس

در دنیای مدرن امروز، جایی که هنر و صنعت به طور مداوم در حال تلاقی هستند، زیورآلات طرح پارمیس نمونه‌ای برجسته از این تلفیق به شمار می‌رود. این زیورآلات، که نتیجه‌ی همگرایی بی‌نظیر میان صنایع دستی سنتی و فناوری‌های نوین است، به معنای واقعی کلمه، زیبایی را با نوآوری ترکیب می‌کند. زیورآلات طرح پارمیس، که از آمیزه‌ای از فن‌آوری پیشرفته و دستان هنرمندان ماهر به وجود آمده، نه تنها یک اثر هنری است بلکه بیانگر فرهنگ و هویتی است که از تاریخ و سنت‌های غنی ایرانی نشأت گرفته است. در ساخت زیورآلات طرح پارمیس، استفاده از پوشش طلا 24 عیار بر روی قاب‌های برنجی آبکاری شده، نمونه‌ای از ترکیب دقت مهندسی و زیبایی‌شناسی است. این رویکرد نه تنها به زیورآلات طرح پارمیس ظاهری لوکس و درخشان می‌بخشد، بلکه طول عمر و دوام آن‌ها را نیز افزایش می‌دهد، نشان‌دهنده احترام به مصرف‌کننده و سرمایه‌گذاری بر روی کیفیت است.

طول گردنبند: 55-43 سانتیمتر قابلیت ریگلاژ دارد
قطر مدال گردنبند: 2.5 سانتیمتر
قطر مدال دستبند: 2 سانتیمتر
طول دستبند: 18-24 سانتیمتر قابلیت ریگلاژ دارد
قطر گوشواره: 2 سانتیمتر
قطر انگشتر: 2 سانتیمتر
سایزانگشتر: free
نوع سنگ: عقیق خزه ای
دسته بندی: زیورآلات - فانتزی
نظرات کاربران
افزودن دیدگاه

لطفا برای نظر دادن راجع به محصول فوق وارد پنل کاربری خود شوید.

محصولات مشابه

گردنبند روکش طلا طرح درخت زندگی(Tree of Life)
تخفیف خورده
گردنبند روکش طلا طرح درخت زندگی(Tree of Life) GT8104
گردنبند:
دستبند روکش طلا طرح لابیرنت GB2058
دستبند:
گردنبند:
انگشتر:
گوشواره: